С риск да ви разочароваме – някои от най-лесните и популярни

...
С риск да ви разочароваме – някои от най-лесните и популярни
Коментари Харесай

Внимание! Тези 4 прически увреждат косата ви

С риск да ви разочароваме – някои от най-лесните и известни прически, които носим в всекидневието си, въобще не се отразяват добре на косата ни. Ако се чудите тъй като вашата грива наподобява суха и повредена, макар безкрайните грижи, които полагате за нея със специфични балсами и маски, замислете се по какъв начин обичате да носите косата си. Вероятно разковничето на казуса се крие точно там. 

Вредните прически не постоянно са лесни за забелязване. През множеството време може даже да не осъзнавате, че стресирате кичурите си. Начинът, по който носите косата си, може да изглежда безобиден и удобен в момента, само че в действителност да влошава състоянието ѝ.

Въпреки че доста от тези увреждащи фактори не са с неотложен резултат, непрекъснатото наново потребление на тези прически може да докара до неприятно състояние на косата.

Така че поддържайте кичурите си щастливи, като знаете какво може да им повлияе негативно. Дори предприемете елементарни стъпки като разхлабване на стегнатата ви коса или понижаване на градусите на машата ви.

Ето кои са четирите прически, за които може би не осъзнавате, че ви вредят.
 Тези 4 прически повреждат косата ви  Тези 4 прически повреждат косата ви  Тези 4 прически повреждат косата ви  Тези 4 прически повреждат косата ви
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР